pogled na kompleks apartmana Šeherzada

Podaci

 • Odrasli: 1

Prikaži Pojedinosti


Apartman 1, sa izlaskom na bazen

Ovaj četverosobni apartman (140 m2) nalazi se u prizemlju vile unutar kompleksa Šeherzada, s otvorenim dnevnim boravkom opremljenim kaučem za 2 osobe, TV-om, klima uređajem, kaminom, velikim stolom za blagovanje, kuhinja opremljena, pločom za kuhanje, pećnicom, perilicom suđa, hladnjakom i zamrzivačom u kuhinji. Svaka spavaća soba ima bračni krevet (160/200 cm). Kupaonica ima jacuzzi kadu, ali ima i odvojeni tuš i odvojen WC. Bazenu se može izravno pristupiti iz dnevnog boravka, a pod natkrivenom terasom (20m2) nude se dodatni vrtni namještaj i roštilj. Na raspolaganju su besplatni internet i parking. Kompleks apartmana Šeherzada se sastoji od 1 samostojeće vile te dvije dodatne kuće, koje su smještene u mirnom i tihom mjestu daleko od prometne buke, s velikim dvorištem od 5000m2 okruženih lijepom, divljom i netaknutom prirodom, idealnom za opuštanje. Unutar kompleksa se nalazi veliki bazen sa morskom vodom i manji, zatvoreni sa toplom vodom i masažnim mlaznicama. U sklopu kompleksa je teretana, kuhinja sa ponudom doručka ili drugih obroka po narudžbi, te razna igrališta za ugodan boravak.

Podaci

 • Gosti: 9
 • Pogled: pogled i izlaz na bazen i vrtove.
 • Površina: 140m²
 • Vrsta Kreveta 160x200

Cijena od: 320 za noć

Prikaži Pojedinosti


Apartman 5, mansarda pogled na bazen i okolne vrtove

Ovaj četverosobni stan nalazi se na gornjem (drugi) katu kuće u kompleksu apartmana Šeherzada. Apartman ima otvoreni dnevni boravak namješten s kaučem, stolom za blagovanje, TV-om, 2 klima uređaja, pećnicom, hladnjakom / zamrzivačem i perilicom posuđa. Svaka spavaća soba imala je vlastiti tuš. Veliki balkon ima prekrasan pogled na okolnu prirodu, manji balkon ima pogled na bazen i prirodu. Na raspolaganju su besplatni internet i parking.u cijenu ponude su uračunati ručnici i posteljina. Kompleks apartmana Šeherzda se sastoji od 3 samostojeće vile, koje su smještene u mirnom i tihom mjestu daleko od prometne buke, s velikim dvorištem od 5000m2 okruženih lijepom, divljom i netaknutom prirodom, idealnom za opuštanje.na kompleksu se nalaze 2 bazen sa morskom vodom i manji zatvoreni sa toplom vodom i masažnim mlaznicama.u sklopu kompleksa je teretana,kuhinja sa ponudom doručka ili drugih obroka po narudžbi,te razna igrališta za ugodan boravak.

Podaci

 • Gosti: 9
 • Pogled: pogled na bazen i vrtove.
 • Površina: 140m²
 • Vrsta Kreveta 160x200

Cijena od: 320 za noć

Prikaži Pojedinosti


Apartman 4a, sa pogledom na bzen

Ovaj dvosobni apartman nalazi se u prizemlju kuće unutar kompleksa Šeherzada, (60m2) s otvorenim dnevnim boravkom opremljenim kaučom, TV-om i klima uređajem, stolom za blagovanje i kuhinjom opremljenom pločom za kuhanje, hladnjakom i . Jedna spavaća soba ima dva kreveta za jednu osobu (90/190 cm), a druga soba ima bračni krevet (160/200 cm), oba imaju pristup balkonu. Balkoni nude prekrasan panoramski pogled na dvorište i okolne farme koji pružaju jedinstvenu perspektivu načina života u prirodi. Dvije kupaonice imaju tuš i WC. Na raspolaganju su besplatni internet i parking. U cijenu su uračunati ručnici i posteljina,deterdženti za kuhinju. Kompleks apartmana Šeherzada se sastoji od 1 samostojeće vile te tri dodatne kuce, koje su smještene u mirnom i tihom mjestu daleko od prometne buke, s velikim dvorištem od 5000m2 okruženih lijepom, divljom i netaknutom prirodom, idealnom za opuštanje. Unutar kompleksa se nalazi veliki bazen sa morskom vodom i manji,zatvoreni sa toplom vodom i masažnim mlaznicama. U sklopu kompleksa je teretana,kuhinja sa ponudom doručka ili drugih obroka po narudžbi,te razna igrališta za ugodan boravak.

Podaci

 • Odrasli: 4
 • Djeca: 1
 • Pogled: pogled na dvorište i vrtove

Cijena od: 230 za noć

Prikaži Pojedinosti


Apartman 4, sa pogledom na bazen

Ovaj dvosobni apartman nalazi se na prvom katu vile unutar kompleksa Šeherzada, (80m2) s otvorenim dnevnim boravkom opremljenim kaučom, TV-om i klima uređajem, stolom za blagovanje i kuhinjom opremljenom pločom za kuhanje, hladnjakom i perilicom posuđa. Jedna spavaća soba ima dva kreveta za jednu osobu (90/190 cm), a druga soba ima bračni krevet (160/200 cm), oba imaju pristup balkonu. Balkoni nude prekrasan panoramski pogled na bazen i okolne farme koji pružaju jedinstvenu perspektivu načina života u prirodi. Dvije kupaonice imaju tuš i WC. Na raspolaganju su besplatni internet i parking. U cijenu su uračunati ručnici i posteljina,deterdženti za kuhinju. Kompleks apartmana Šeherzada se sastoji od 1 samostojeće vile te dvije dodatne kuce, koje su smještene u mirnom i tihom mjestu daleko od prometne buke, s velikim dvorištem od 5000m2 okruženih lijepom, divljom i netaknutom prirodom, idealnom za opuštanje. Unutar kompleksa se nalazi veliki bazen sa morskom vodom i manji,zatvoreni sa toplom vodom i masažnim mlaznicama. U sklopu kompleksa je teretana,kuhinja sa ponudom doručka ili drugih obroka po narudžbi,te razna igrališta za ugodan boravak.

Podaci

 • Odrasli: 4
 • Djeca: 1

Cijena od: 230 za noć

Prikaži Pojedinosti


Apartman 3a, sa pogledom na bazen i vrtove

Ovaj jednosobni apartman nalazi u prizemlju kuće unutar kompleksa Šeherzada i ima otvoreni dnevni boravak namješten s kaučom na rasklapanje (za dvije osobe), TV, klima uređaj, stol za blagovanje i kuhinju,-ploča za kuhanje- hladnjakom i zamrzivačem. Spavaća soba ima bračni krevet (160/200 cm). U cijenu ponude su uračunati ručnici i posteljina. Kupaonica je opremljena tušem i toaletom. Balkon ima prekrasan pogled na dvorište i okolnu prirodu. Na raspolaganju su besplatni internet i parking. Kompleks apartmana Šeherzada se sastoji od 1 samostojeće vile te dvije dodatne kuće, koje su smještene u mirnom i tihom mjestu daleko od prometne buke, s velikim dvorištem od 5000m2 okruženih lijepom, divljom i netaknutom prirodom, idealnom za opuštanje. Unutar kompleksa se nalazi veliki bazen sa morskom vodom i manji,zatvoreni sa toplom vodom i masažnim mlaznicama. U sklopu kompleksa je teretana,kuhinja sa ponudom doručka ili drugih obroka po narudžbi,te razna igrališta za ugodan boravak.

Podaci

 • Odrasli: 2
 • Djeca: 1

Cijena od: 200 za noć

Prikaži Pojedinosti


Apartman 3, sa pogledom na bazen i vrtove

Ovaj jednosobni apartman nalazi se na prvom katu Ville unutar kompleksa Šeherzada i ima otvoreni dnevni boravak namješten s kaučom na rasklapanje (za dvije osobe), TV, klima uređaj, stol za blagovanje i kuhinju,-ploča za kuhanje- hladnjakom i zamrzivačem. Spavaća soba ima bračni krevet (160/200 cm). U cijenu ponude su uračunati ručnici i posteljina. Kupaonica je opremljena tušem i toaletom. Balkon ima prekrasan pogled na bazen i okolnu prirodu. Na raspolaganju su besplatni internet i parking. Kompleks apartmana Šeherzada se sastoji od 1 samostojeće vile te dvije dodatne kuce, koje su smještene u mirnom i tihom mjestu daleko od prometne buke, s velikim dvorištem od 5000m2 okruženih lijepom, divljom i netaknutom prirodom, idealnom za opuštanje. Unutar kompleksa se nalazi veliki bazen sa morskom vodom i manji,zatvoreni sa toplom vodom i masažnim mlaznicama. U sklopu kompleksa je teretana, kuhinja sa ponudom doručka ili drugih obroka po narudžbi, te razna igrališta za ugodan boravak.

Podaci

 • Odrasli: 2
 • Djeca: 2

Cijena od: 210 za noć

Prikaži Pojedinosti


Apartman 2c, sa pogledom na bazen

Ovaj studio apartman (30m2) se nalazi u prizemlju jedne od kuća kompleksa apartmani Šeherzada. Soba je opremljena sa bračnim krevetom (160 cm, dužina 190 cm), TV-om sa sat. prijemnikom i klima uređajem te kuhinja za pripremu hrane sa kompletnom opremom i stolom za blagovanje. Kupaona se sastoji od tuša i WC-a. Na raspolaganju su besplatan, parkirno mjesto te privatna terasa. Kompleks apartmana Šeherzada se sastoji od 1 samostojeće vile te dvije dodatne kuće, koje su smještene u mirnom i tihom mjestu daleko od prometne buke, s velikim dvorištem od 5000m2 okruženih lijepom, divljom i netaknutom prirodom, idealnom za opuštanje. Unutar kompleksa se nalazi veliki bazen sa morskom vodom i manji,zatvoreni sa toplom vodom i masažnim mlaznicama. U sklopu kompleksa je teretana,kuhinja sa ponudom doručka ili drugih obroka po narudžbi,te razna igrališta za ugodan boravak.

Podaci

 • Odrasli: 2

Cijena od: 150 za noć

Prikaži Pojedinosti


Apartman 2b, sa pogledom na bazen

Ovaj studio apartman (30m2) se nalazi u prizemlju jedne od kuća kompleksa apartmani Šeherzada. Soba je opremljena sa bračnim krevetom (160 cm, dužina 190 cm), TV-om sa sat. prijemnikom i klima uređajem te kuhinja za pripremu hrane sa kompletnom opremom i stolom za blagovanje. Kupaona se sastoji od tuša i WC-a. Na raspolaganju su besplatan, parkirno mjesto te privatna terasa. Kompleks apartmana Šeherzada se sastoji od 1 samostojeće vile te dvije dodatne kuce, koje su smještene u mirnom i tihom mjestu daleko od prometne buke, s velikim dvorištem od 5000m2 okruženih lijepom, divljom i netaknutom prirodom, idealnom za opuštanje. Unutar kompleksa se nalazi veliki bazen sa morskom vodom i manji,zatvoreni sa toplom vodom i masažnim mlaznicama. U sklopu kompleksa je teretana,kuhinja sa ponudom doručka ili drugih obroka po narudžbi,te razna igrališta za ugodan boravak.

Podaci

 • Odrasli: 2

Cijena od: 150 za noć

Prikaži Pojedinosti


Apartman 2a, pogled na unutarnje dvorište

Ovaj studio apartman (30m2) nalazi se u prizemlju samostojeće kuće, kompleksa apartmana Šeherzada apartmana. Apartman je opremljen krevetom veličine (160/200 cm), malim kaučom, TV-om, klima uređajem,čajnu kuhinju s stolom za blagovanje, mikrovalnom pećnicom i hladnjakom. Kupaonica je opremljena tušem i toaletom. Na raspolaganju su besplatni internet i parking i privatna terasa. U cijenu su uračunati ručnici i posteljina. Kompleks apartmana Šeherzada se sastoji od 1 samostojeće vile te dvije dodatne kuće, koje su smještene u mirnom i tihom mjestu daleko od prometne buke, s velikim dvorištem od 5000m2 okruženih lijepom, divljom i netaknutom prirodom, idealnom za opuštanje. Unutar kompleksa se nalazi veliki bazen sa morskom vodom i manji,zatvoreni sa toplom vodom i masažnim mlaznicama. U sklopu kompleksa je teretana,kuhinja sa ponudom doručka ili drugih obroka po narudžbi,te razna igrališta za ugodan boravak.

Podaci

 • Odrasli: 2
 • Djeca: 1

Cijena od: 160 za noć

Prikaži Pojedinosti